Vellykket julekonsert

Vellykket julekonsert

21.12 samlet vi fullt hus under Norkirken Mandals julekonsert

Lørdag 21.12 begynte julefreden å senke seg over byen, og folk strømmet til Norkirken Mandal på julekonsert denne lørdagskvelden. Bedehuset var stappfullt, og de sist ankomne måtte ta til takke med ståplass langs veggen

Kor, solister og band hadde ligget i hardtrening, og gledet seg til å spre julestemning. Sally og Elisabet ledet oss trygt og godt gjennom kvelden, og bandt alt fint sammen med sine kommentarer.

En engel ved navn Vilde ble sluppet løs etter å ha forvillet seg oppi ei kiste. Og som takk for hjelpa, la hun noen hint oppi kista om hvorfor Jesus kom til jorda. Og slik fortsatte konserten med glad barnesang, nydelige solist-tolkninger av både kjente og mindre kjente julesanger, flott pianospill og litt allsang.

Julekonserten vår var gratis, men vi ønsket å gi noe videre, vi som har fått så mye. Så vi tok opp en kollekt til Barnas Stasjon i Mandal.Vår julegave til de ble ved hjelp av alle tilhørerne på 13 130,- kroner som de på Barnas Stasjon har sagt skal gå til turer og opplevelser for familier som trenger det.

Hele konserten ble avsluttet med fellesnummer av solister og kor på  We are the reason that He gave his life.

Tusen takk til alle som bidro til denne flotte konserten

Takk for lån av bilder Martin Frigstad Årflot, Else Bjørnsatd, Johanna D Aasland og Helene Ro Nilsen

We are the Reason med Mandal Soul Children og solistene Marte Frivold, Marianne Frigstad Bondevik og Anette Solheim Haugen
Mandal Soul Kids
Sally og Elisabet
Rebekka D Aasland sang Himmel på jord
Sangglede
Engelen Vilde