Norkirken Mandal inn i stua di

Norkirken Mandal inn i stua di

I disse spesielle tider må vi tenke annerledes enn vi pleier

Her blir linkene lagt https://norkirkenmandal.no/digitale-paskesendinger-fra-norkirken-mandal/

I disse tider når det ikke er lov til å samles, må vi tenke annerledes i hvordan være “sammen” som menighet. Det har allerede kommet to hilsener fra pastorteamet, og det vil komme noen flere denne uka her.

I påska vil det bli lagt ut en enkel gudstjeneste  på skjærtorsdag og 1.påskedag. Langfredag og 2.påskedag vil det bli lagt ut tekstlesing og sang. Ingenting av dette er livestreaming, så det kan sees når som helst. Om vi ikke kan samles som vi pleier, kan vi i hvert fall få med oss det samme.

Ellers driver Isak med oppfølging av 13-19 styret i en slags Messenger-bibelgruppe, og det blir også laget video til hver tirsdag på fb-sida til 13-19 med en hilsen til ungdommene.

Marianne lager musikkbingo/korøvelse for Soul Kids, og for Soul Children er det opprettet sms-kontakt. Der blir det sendt bibelvers, utfordringer, muligheter for samtale mm

Det er også blitt sendt ut en søndagsskolehilsen til de som er på den miste gruppa på søndagsskolen i form av en gave med diverse søndagsskoleblad og andre morsomme/gode saker.

Vi ser mange nye muligheter, men gleder oss aller mest til vi kan samles igjen. Guds fred