IMPULS 2020

IMPULS 2020

Luksusproblemet starter i det man skjønner at det ikke er nok plass i bussen til alle som skal være med på IMPULS fra Mandal.

Antall ungdommer som reiste fra Mandal på IMPULS økte i år igjen. Flere og flere ungdommer setter av denne helgen i Januar.
Luksusproblemet oppstår også i det arrangørene må sette opp ekstra rom med videooverføring fra møtesalen, fordi maxgrensen på 2600 mennesker overskrides i IMI-kirken.
IMPULS 2020 ble nok en suksess. Mange ungdommer, rundt 50ungdommer tok i mot Jesus, mange fikk en erfaring med den hellige ånd, mange fikk forbønn/trøst/samtaler med forbedere, mange fikk hoppet og danset, mange fikk god undervisning på de ulike seminarene. Det er to plog-spisser i IMPULS: “Erfaring av den hellige ånd” og “samfunnsengasjement”.

Vi godtar ikke at det er slaver i Norge i dag, vi godtar ikke at arbeidere ikke får lønna si, vi godtar ikke at noen sulter i hjel!

Vi skal være med å bety en forskjell! Uredde ungdommer, fylt av den hellige ånd, som gir Guds kjærlighet og godhet armer og bein. Dette er hva ungdommene blir utfordret på: Leve tett på Gud og engasjere seg i samfunnet.
IMPULS med IMI i spissen, er dyktige når det kommer til dette. De inviterer Mike Pilavachi fra Watford, som er en glimrende formidler og forkynner. Han formidler det overnaturlige livet i den hellige ånd på en så fin måte. Han har et enkelt budskap med mye dybde. Med sin humor og evne til å ufarliggjøre det overnaturlige livet med den hellige ånd, er Mike perfekt inn i IMPULS-settingen.

De inviterer Statsminister Erna Solberg til en prat om tro og samfunnsengasjement og Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein om urettferdighet. De samlet inn penger til “Hope for justice” som gjør en fremragende jobb i kampen mot det moderne slaveriet.

 

Man får en følelse av at man er med på noe stort! Jeg tror Gud reiser opp en generasjon som ønsker å leve tett på den hellige ånd og som engasjerer seg i samfunnet! Det er i hvert fall håpet og drømmen. Det trenger Mandal, det trenger Norge og det trenger verden vi lever i!
Vi lever for noe større enn oss selv! Tenk at vi får kalles Guds barn, at vi får tro på han som er veien, sannheten og livet! Tenk at Gud, som er skaper av alle ting, ønsker å bruke deg og meg i hans misjon som lys og salt.
Vi ber om at Gud må reise opp en hær av ungdommer som lever tett på Gud og som engasjerer seg i samfunnet der de er!