Høsttur med 13-19

Høsttur med 13-19

Helga 9.-11. oktober reiste 13-19 på høsttur til Vigmostadhytta

Så fikk jeg endelig oppleve weekend sammen med 13-19 gjengen. 21 ungdommer og to voksne ledere fikk ei uforglemmelig helg sammen i flotte og høstlige omgivelser.

Det var en spent og forventningsfull gjeng som satte kursen opp mot Vigmostad hytta på fredagskvelden. Innkvarteringen gikk fint, og snart ble det servert nydelig tomatsuppe med fult tilbehør. Skikkelig imponert over de unge som både stelte i stand måltider og mange spennende aktiviteter. Oliver tok oss med på en flott blåtur på lørdagen, med aktiviteter, medbrakt nistepakke og bålbrenning. Den kreative Olav sørget for spennende lagaktiviteter både utendørs og innendørs med mange utfordrende oppgaver og ikke minst et stort engasjement.

Noe av det som ble det aller beste/sterkeste for oss, var samlingene med Guds ord. En lydhør og motivert flokk, fikk lytte til forkynnelsen om Kornelius som ble den første hedningen som fikk oppleve Jesus Kristus  som sin Frelser og Herre. Budskapet om Kornelius og Peter ble gjennomgangstonen i undervisningen vi hadde sammen.

På lørdagskvelden hadde de unge lagt opp til andakt, bønnevandring og ikke minst delestund. For en kveld vi fikk oppleve sammen. Så herlig det er når Jesus med sitt sterke nærvær fikk møte oss. Mange søkte forbønn, og ikke minst var det mange som reiste seg opp og avla sitt vitnesbyrd. Det var for mange av oss sterke følelser som var i sving, tårer, glede og jubel!!!!! Så rike vi er som på denne måten fikk oppleve en slik herlig stund sammen med JESUS. Skulle ønsket at så mange flere kunne vært sammen med oss denne kvelden, både unge og eldre. Det er ikke ofte vi opplever at de unge står i kø for å vitne om Jesus og troen på han.

Søndagen kom, men her var det ikke sure miner selv om det ble skikkelig seint før vi kom i seng på lørdagskvelden. Vasking og rydding gikk så det suste, gjengen tok ansvar her var det ingen unnaluring og sure miner. Mange tok seg også tid til et forfriskende bad, og ikke minst kanoturer.  EI KJEMPEFLOTT HELG!!!!!

Vi gleder oss allerede til neste tur. Tusen takk til dere alle sammen, takk til styret, og takk til Øystein for god planlegging. Takk også til Olav Tjelle som stile opp som voksenleder på kort varsel. Men mest av alt går takken til JESUS VÅR FRELSER OG HERRE!!!!

 

Åge Nygård