MenighetsLeir på Audnastrand

Endelig mulighet for leir igjen!!! Bli med til Audnastrand 17.-19.september

Gled dere til 17.-19.september. Da inntar Norkirken Mandal Audnastrand med fine folk, inspirerende møter, god lovsang, crazy humor, masse aktiviteter, god mat og masse prat. Men denne leiren blir ikke det samme uten deg, så bli med! Meld dere på innen 10.september på mailadresse post@norkirkenmandal.no eller på 901 65 807 Om du har vært med mange ganger før, eller om det blir første gang, er du varmt velkommen.

Temaet i år er MENIGHETEN-EN MANGFOLDIG FAMILIE og for at vi skal bli en mangfoldig familie, er det viktig at alle som er endel av menighetsfamilien kommer. Så om du er ung, gammel, singel, sliten småbarnsmor, hyper femtiåring, uten barn, med barn-i det hele tatt. Vi ønsker å se deg! Det er så viktig for menigheten at vi alle kan tilbringe tid sammen på leir. Det gjør noe med oss, og med fellesskapet. Derfor har vi gjort noen grep på lørdagen, og laget et program som vi håper kan være noe for alle. Du er hjertelig velkommen ut på kveldsmøtene og på gudstjenesten på søndag, men komiteen har et STORT ØNSKE om å samle HELE  menigheten fra kl 10 på lørdag og frem til etter middag. Derfor lanserer vi

lørdagspasset:

Du betaler for lunsj og middag på lørdagen, og får med deg familiesamling kl 10. Sofa-prat for de voksne kl 12. Her vil vi ha fokus på Normisjon Mandal opp gjennom historien- få høre fra de som “alltid” har vært der. Hva de brant for og opplevde, og hva det gjorde med deres familier. Og vi vil også ha fokus på veien videre. Hva kan vi gjøre for å fortsatt ha en fungerende 3 generasjonsmenighet hvor vi lærer og kjenne Jesus, og gjøre Ham kjent?

Deretter vil det bli minikonsert med Tore Ljøkjel, og før middag vil familiestafetten finne sted. Der du velger om du vil være aktiv, eller om du vil heie fra sidelinja sammen med en kopp kaffe.

Så meld deg på idag! Dette vil du ikke gå glipp av!

Se leirbrosjyre her leirbrosjyre2021