En ny og spennende tid!

En ny og spennende tid!

Ungdom sammen for byen

Mye bra er på gang i denne byen! I landet, Normisjon, Agder og i Mandal!

Som mange av dere vet, så er ungdomsgruppa i Normisjon Mandal med på et tverrkirkelig samarbeid her i byen. USB –> “Ungdom sammen for byen”. Dette er veldig spennende! Der kan vi samles, sammen med andre brødre og søstre i denne byen! Fokuset vårt på disse arrangementene er: Jesus! Vi vil samle oss for å sette fokuset på Jesus! Han er verd å prise! Det er han det handler om!

Sist torsdag hadde “Jesus Revolution” konsert for oss. Møtet var i sentrumskirka og mange unge tok turen. Etter en times konsert, som var preget av mye dans, sang og glimt av vitnesbyrd, var det tid for andakt. Lederen for JR delte et ærlig vitnesbyrd om hvordan Gud hadde forandret hans liv. Han talte Guds – sannheter i livet på de unge og utfordret dem til å ta et standpunkt for Jesus. Når han hadde telt til 3, skulle man komme fram for å knele foran scenen. Etter at person nr.10 knelte framfor scenen, brøt jeg ut i gråt. Jeg er med på noe stort, tenkte jeg!  Det stoppet ikke før antallet kom oppi 20 ungdommer.. Det var tid for å be, tid for å takke. Forbederne ba for ungdommene og Gud kom på sin fantastiske måte. For en kveld!

Senere den uka var det møte i Familiekirka. Der hadde gruppa “filter” et dramastykke /teaterstykke. Etter showet var det andakt. Veldig tydelig budskap og vell gjennomført! Nye 10 personer rakk opp hånden for å ta i mot Jesus.

Hvorfor skriver jeg om dette? Jo, fordi jeg vil fortelle deg som leser at Jesus Kristus lever i dag. Han jobber i det ukjente! Han vil komme på innsiden og forandre oss!
Derfor skal vi fortsette å be for at nye mennesker skal ta “verdens viktigste standpunkt”! Fortsette å be for ungdommene våre. Be for gjennombrudd i denne byen!

Gud er stor og derfor skal vi våge å be store og djerve bønner!

– Isak