En helt vanlig torsdags kveld

En helt vanlig torsdags kveld

En helt vanlig torsdag høres glad barnekorsang fra storsalen, av og til overdøvet av drillen fra bakgården hvor de gjør klart til forskaling til ny bakgårdsbod/ny uteplass.

Den gamle, stygge redskapsboden er forsvarlig revet, pakket inn i plast og levert forskriftsmessig på Brennevinsmyra

 

Så avløses den ene koret av neste kor, og litt heftigere rytmer fra de litt eldre tweensa, og drillen fra bakgården avløses av montering av ny oppvaskmaskin på kjøkkenet. I bedehuskafeen i kjelleren sitter Norma, ei kvinneforening som samles annenhver torsdag for å snakke om Jesus, be sammen og samle inn penger til Normisjons arbeid i andre land. I etasjen over øves det på lovsanger til forsamlingsleiren som skal være påfølgende helg. Og sånn går dagene. Stikker du innom en dag, er det ofte folk der. Ungdommen samles på 13-19 hver tirsdag. Mødre/fedre med små barn, samles til treff på  annenhver onsdag formiddag. Det vaskes, ryddes, snekres, bakes kransekaker til julemessa som er like om hjørnet osv osv. Felles for alt, er at det gjøres utfra en brann om at flere skal bli kjent med Jesus. Om det er forskaling eller søndagsmøte, alt er viktige brikker i å bringe Jesus videre til andre som kanskje ikke kjenner ham like godt.

Bua er vekk. Til våren vil dette fremstå som et flott uteområde

Normisjon Mandal er et stort tre, med mange greiner i forskjellige størrelser. Men alle er vi podet inn på stammen, som er Jesus, og alle har vi forskjellige gaver ettersom Han har gitt oss evner og gaver. Og vi tjener Jesus best om vi bruker det Han har utrustet oss med til å ære Ham- både i oppgaver og tjenester på Bedehuset vårt, og i hverdagen vår ellers. Og husk at vi elsker, fordi han elsket oss først. Det er Guds kjærlighet vi skal øse ut av. Og den kan vi alltid få påfyll av. Det er bare å komme til brønnen..