Giveraksjon

Giveraksjon

Lenge siden du tenkte gjennom givertjenesten din?

Giveraksjon

Norkirken Mandal har satt i gang en giveraksjon som sendes ut som sms-melding i disse dager. Hvorfor det, tenker du kanskje?

 

Vi er en aktiv menighet med arbeid for store og små, og vi har flere ansatte. For å kunne klare å betale for dette, så har menigheten nå behov for at vi øker givertjenesten. Derfor ønsker vi å legge til rette for at du skal ha en sunn og god praksis på dette og at menighetens økonomiske situasjon blir mer forutsigbar. Fast givertjeneste er så absolutt en slik god praksis. Ved å være fast giver har du kontroll på hva du gir og i tillegg gis det skattefradrag på med 25% på inntil kr.40.000,- pr.år.

 

Vi vil derfor oppmuntre deg til å bli fast giver eller vurdere om du skal øke din givertjeneste. Det bibelske prinsippet er tiende. Oppfordringen blir derfor å søke Herren også på dette feltet og finne ut hva du skal gjøre med dette.

 

Hvis du har spørsmål knyttet til det å bli fast giver så ta kontakt med Knut Berg Bentsen på mobil 90643012.

Bli giver her:

https://normisjon.profundo.no/lokallag?p=106110&n=NorkirkenMandal

Dersom du allerede er giver, men ønsker å øke beløpet ditt går du inn her:

https://normisjon.profundo.no/minside

Følg så denne “oppskriften”: Logg deg inn med brukernavn(mobilnummer) og skriv passordet ditt. (Er du ikke bruker fra før, trykk “ny bruker” Og følg det som da kommer opp)

Trykk så på “Min givertjeneste i menyvalget til venstre, og scroll deg ned til “mine avtaler”. Trykk knappen “endre”, så kan du endre beløp. Trykk så “lagre endring”. Dermed er det gjort.